A postaláda

 2010.08.28. 23:00

Saját postaládát kaptam az egyetemen. Nagyon aranyos kis rekesz - szó szerint arany színü és a 301es névre hallgat. Tegnap kaptam meg hozzá a kulcsot. Teljesen váratlanul ért, mert erre egyáltalán nem számítottam, bár teljesen logikus. Szóval lehet bele leveleket írni - fogok neki nagyon örülni.

A kézzel írott levélben van valami varázslatos amit az ímél nem tud helyettesíteni. Általában tovább tart megírni mint az elektronikus változatot és még ráadásul a postára is el kell vinni. Vigyázni kell, hogy a papírt ne gyürd össze és az írás lehetöleg ne maszatolódjon el ha összehajtod. Jó esetben komoly eröfeszítéseket teszel, hogy az írásod olvasható legyen a másik számára is. De mindezen körülményes tevékenységek közepette a címzettre gondolsz, és ez olyan mintha vele töltenéd az idöt a távolság ellenére.

Címkék: üzenet avemaria

A bejegyzés trackback címe:

https://talicska.blog.hu/api/trackback/id/tr722255415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása