Vigyázz ílet! Itt gyüvök!

 2010.01.14. 19:21

Újult eröt érzek magamban! Olyan jó érzés levetni depressziónak álcázott lustaságom és kilépni a világba. ("Mert olyan, hogy depresszió nincs is." - Kristóf) Nem, ezek nem újévi fogadalmak, se nem légböl kapott elhatározások, hanem egy ideje érlelödö döntések. (Hogy most ilyen határozott lettem abban nagy szerepe volt Balázskának, jürgennek, a Forrás kisközinek meg Kristófnak. Hála és köszönet, hogy mellém álltatok és buzdítgattatok :)) Leporoltam régi terveim és most egész komolyan elkezdem öket megvalósítani. Tehát:

1. Nem hazudtolhatom meg magam: sokadszorra is elhatároztam, hogy ledobok legalább 10 kilót. De ezúttal találtam egy nagyon jó motivációt: ha sikerül, a nyáron elmegyek tandemugrani :) ha pedig nem sikerül többet nem vagyok hajlandó ezzel az ösrégi problémával foglalkozni és tessék engem továbbra is így szeretni. (Szóval én mindenképp jól jövök ki ebböl: tandemugrás vagy egy gonddal kevesebb.)

2. A pesti részképzés alatt annyit járok majd színházba, amennyit csak nem szégyellek.

3. Szintén a pesti részképzés alatt igyekszem folyamatosan fordítani a kiválasztott verseskötetet és remélhetöleg rendszeresen konzultálni N. Á. tanár úrral.

4. (nem publikus)

5. Gyakrabban találkozom majd a számomra kedves, viszont ritkán látott emberkékkel.

6. Kevese... najó, azért mindent felsorolni elég hosszú lenne. A lényeg, hogy végre elegem lett a folyamatos fejtörésböl, hogy vajon hol és mit rontottam el, mért vannak a dolgok úgy ahogy, mért vagyok egyedül, stb. Holott, ahogy jürgen írta, annyi minden más dolog van, amivel foglalkoznom kéne. Ehhez tartva magam, belevetem magam abba a "mindenféle más"-ba és elmegyek holnap magyarórákat hallgatni a legkedvesebb gimimbe Komáromba. :) Hajrá! (egy kis önbuzdítás) Persze, tisztában vagyok azzal is, hogy lesznek gyenge pillanatok és lesz, amikor elhagyatottnak érzem majd magam, de az elsö és legfontosabb döntésem, hogy ezekben a pillanatokban nem hagyom el magam, nem burkolózok be a magány köpenyébe és nem várom magamban a megváltást, hanem fogom magam és felhívok valakit, hogy menjünk el moziba, mondjuk.

Szóval vigyázz élet, most megmutatom, hogy én is szép vagyok. :)

Címkék: barátok változás ílet

A bejegyzés trackback címe:

https://talicska.blog.hu/api/trackback/id/tr991672775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lelawala 2010.01.14. 21:15:53

Azert jo ha megtalalod, hogy hol es mit rontottal el, igy elkerulheted azt, hogy ujra elkovesd azokat.

kapcsoljlemindent 2010.01.14. 23:22:07

hallelujah és minden egyéb habostorták, minden úgy lesz jó, ahogy lesz. sose hátra, csak előre :)

jurgen 2010.01.15. 00:13:19

Ez a beszéd! Hajrá! Hajrá! Aztán majd írni se felejts el azokról a (színházi) élményekről!

julicska.talicska 2010.01.15. 18:46:23

@Lelawala: tény, okos dolog tanulni a hibákból. De rögeszmésen ragaszkodni valamihez hülyeség. Magadat hibáztatni olyasvalamiért amiröl nem tehetsz szintén hülyeség. Olyan miatt bánkódni ami már megtörtént detto. Ami elmúlt, elmúlt - nem lehet visszahozni, megváltoztatni, újraélni.
süti beállítások módosítása