Welcome 2011

 2011.01.09. 21:39

Azt mondják új szokásokat kialakítani, ill. a régieket levetközni csak türelem kérdése, állítólag elég hozzá 3 hét. 3 héten keresztül minden nap.

Ahogy az év végi számvetés, úgy az újévi fogadalmak is kicsit késnek, annál több van belölük. Ide csak a publikusak kerülnek fel, hogy néha a körmömre nézzetek és figyelmeztessetek ha túlságosan eltávolodom a kijelölt céltól. Amelyek pedig egész konkrétan: (a sorrend nem fontossági)

1. havonta elolvasni egy könyvet, de olyat ami nincs a kötelezök listáján

2. megtanulni nem foglalkozni azzal, amit mások gondolhatnak rólam

3. gyakrabban hordani szoknyát

4. megtanulni szeretni az egyedüllétet

5. megtanulni napi 10 új angol kifejezést

6. önállónak lenni minden helyzetben és belevágni a dolgokba akár egyedül is

7. többet beszélgetni a Fönökkel

A 7 az szép kerek szám, azt hiszem ennyi elég is lesz. Szóval mától 3 hétig minden nap kökeményen gyakorolom a fentebb említetteket. (már amit lehet)

És amúgy 2011 nagyon jól kezdödött Pesten, kevésbé jól folytatódott otthon, merthogy még mindig beteg vagyok. A betegségen kívül pedig újdonság, hogy újra szemüveges lettem és úgy nézek ki mint Vilma a Scooby Doo mesesorozatból. Ami nem feltétlenül rossz, hiszen Vilma oldotta meg mindig a rejtélyeket a tudomány segítségével. Legalább okosnak nézek ki :P

 

A bejegyzés trackback címe:

https://talicska.blog.hu/api/trackback/id/tr902572731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása