Sweet November

 2010.11.07. 05:46

Megnéztem a filmet. És igen. Az élet szép!! és csak egy van belöle. és egyáltalán nem könnyü észbentartani, hogy minden pillanatot csak egyszer élhetünk meg. Legalábbis nekem, nem megy könnyen.

Egyfolytában az jár a fejemben, hogy az élet szép. és ha megosztod valakivel akkor még szebb. Vagy hogy van ez? segítsetek kibogozni!

Ha a saját idöded adod másnak? Ha idöt kapsz? Ha észben tartod, hogy a pillanat csak egyszer jön el? Hogy csak egy életed van? Ha szereted az életet? Ha szeretet az életed? Ha szeretet magad? Ha szeretesz másokat? Ha szereted amit csinálsz? Ha jó helyen vagy? Mitöl szép ez a mi egyszerü, kis emberi életünk?

Azt érzem, hogy csak vesztegetem az idöm.

Viszont mindennek megvan a maga ideje. Most annak, hogy itt legyek. Mégis úgy érzem néha...gyakran...talán többször a kelleténél, hogy elszáguldok a saját életem mellett a vadonatúj piros biciklin. És sóvárogva nézek utána a tengerentúlra.

Címkék: ílet avemaria

A bejegyzés trackback címe:

https://talicska.blog.hu/api/trackback/id/tr482429707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása